Olympia is op zoek naar jong turntalent

Gymnastiekvereniging Olympia houdt op zaterdagmorgen 20 mei van 08:30 tot 10:00 een testdag voor nieuwe turntalenten. Meisjes die geboren zijn tussen 2006 en 2012 zijn van harte welkom aan de Jacob Catslaan 1 in de Olympiaan.

Olympia Papendrecht is een gymnastiekvereniging met naast de recreatielessen ook een groep van ongeveer 35 selectieturnsters die meedoen aan turnwedstrijden op regionaal en landelijk niveau. En met resultaat! Afgelopen seizoen werden landelijke finales gehaald en werden verschillende medailles en bekers gewonnen bij wedstrijden in Dordrecht en omgeving.

Zowel de voorbereidende groep voor de allerkleinsten, als de wedstrijdgroep is op zoek naar nieuwe leden. De voorbereidende groep “opstap” traint één keer in de week op dinsdagmiddag en is bedoelt voor turnsters met geboortejaar 2012 t/m 2010. De wedstrijdgroep voor meiden met geboortejaar 2009 t/m 2006 traint twee keer in de week, op dinsdag/donderdag en zaterdagochtend.

Tijdens de testdag ga je in groepjes allerlei oefeningen doen. De trainers van de wedstrijdgroepen kijken naar kracht, lenigheid, snelheid, coördinatie en lef. Heb je nog nooit geturnd? Dat maakt niet uit. Er wordt niet gekeken hoe goed je het al kunt, maar hoe goed je kunt leren turnen. En natuurlijk vind je dat turnen een te gekke sport is. Je hoeft geen lid te zijn van Olympia.

Meedoen of meer informatie? Stuur dan vóór 17 mei een e-mail naar testdagolympiapapendrecht@hotmail.com met daarin je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Je krijgt dan een uitnodiging voor de testdag. Alle meiden krijgen binnen een week na de test bericht.
Let op: voor de tweede keer meedoen aan onze testdag kan alleen met geboortejaar 2008 of jonger.

verplicht