Voorstelling voor alle ouders

Voorstelling voor alle ouders! Op maandag 19 maart vindt in onze gymzaal voor alle ouders van onze jeugdleden de voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ plaats. Een humoristische voorstelling, over hoe je als vader of moeder kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport. Meld je nu aan via de mail naar alinda_korteland_22@hotmail.com. Dit mag je niet missen!

In de voorstelling, met een lach maar ook een traan, vertelt een vader over wat hij allemaal meemaakt, thuis en bij de club van zijn zoon (waar hij ook de coach van is). Zijn zoon overweegt te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes…

De voorstelling is gebaseerd op de theatervoorstellingen ‘Wel winnen, hè!’ en ‘En nou is het afgelopen!’ waar al 100.000 (!) mensen van genoten hebben. Die voorstellingen worden omarmd door NOC*NSF en 42 sportbonden. De reacties zijn zeer enthousiast. Heb je die voorstellingen nog niet gezien, kom dan zeker kijken!

De voorstelling voor ouders is dus op 19 maart 2018, in onze eigen gymzaal. De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf begint om 20.00 uur en duurt ruim een uur (zonder pauze). Na afloop is er gelegenheid om na te praten.

Tot 19 maart! En uh…. neem de andere ouders van je team of groep ook mee, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.